torsdag, augusti 30, 2007

Tillåt mig irriteras

Jag var nere på Hemköp nyss, och blev väldigt irriterad på två saker:
1. En man som stod och tog lösgodis nös sig i handen och fortsatte sen ta lösgodis. Vilket jävla snusk. Snuskgubbe!
2. Man kan inte längre dra sitt kort när man betalar, utan man måste sätta in det i apparaten. "Det är mycket säkrare med chip" säger dom på Hemköp. Men det tar fan tusen jävla år att betala! Så jävla irriterande.

5 kommentarer:

Kaprifol sa...

Tycker själv att det är helt rätt gjort av Hemköp att använda chipläsare. Jag upptäckte det nyss och blev jätteglad, men så har jag exjobbat med smartcards i ett halvår, så jag är inte helt opartisk. ;) Visst, köerna blir sjukt långa, men så brukar det ju ändå vara när alla studenter ska handla nudlar samtidigt...

Stefan sa...

Hej!Håller helt med Dig!Stefan

Buster sa...

Jasså...???Har faktiskt ingen aning om hur lång tid det tar med chipläsare. Men eftersom jag själv var och varannan gång måste dra mina kort både två och tre gånger, ibland ännu fler, kan det väl inte bli så stor skillnad? Eller?

Rickard sa...

Jag kan verkligen hålla med om att den där mannen är äcklig! Jag tänker inte köpa lösgodis där igen! Men chippet är ju till för din säkerhet och det är faktiskt ganska mycket saksamma om det tar 30 sekunder extra att betala.

Perra sa...

Jag uppfattar det som att det går snabbare att betala då jag kör med mitt chipkort. Dels så behöver jag inte dra kortet 4-5ggr som annars är vanligt med ett slitet kort plus att själva transaktionen verkar gå fortare också.