tisdag, juni 17, 2008

Ensamfikaren

Idag övervann jag en livslång rädsla - jag gick och fikade helt ensam. Det är faktiskt ganska läskigt. Tänk om någon ser att man sitter där ensam, då kan de ju tro att man helt utstött från samhället. Det är ju tur att polisen redan fångat in Pernillas mördare annars kan jag fan garantera att nån passerande kärring hade ringt in ett tips på mig direkt.

Nästa steg blir att käka lunch ensam på restaurang.

8 kommentarer:

mogi sa...

Tummen upp för dig!Kram från MogiP.S Ser du ut som på bilden, har du inget att oro dig för. Englas och Pernillas mödare ger mig rysningar bara jag ser bilder på karln.. uuuuu!

Robert sa...

Det är inte så farligt, har man med sig en bok eller något så kan man gömma sig i den :P Äta middag själv är lite jobbigare..

Lilla Anna sa...

Du fick en länkning för detta :)Hoppas det är ok :)

Ise sa...

Ska jag fika eller luncha själv köper jag alltid med mig en tidning... då ser jag upptagen ut. =)

Elin på Freak Out Falun sa...

Hej!Lite läskigt att du kommenterade min blogg, för jag bor nämligen numer i Ryd! Ah! Du kanske är min granne? Scarry.Anyway så kan du ju kolla in mitt nya lilla projekt: http://hejhenning.blo... Kommer iofs inte bli några rapporter från Faluns uteliv mer än när jag är där. Men det kan bli kul, hoppas jag. :) Ha det fint! Kram!//Henning

Elin sa...

Aah, på så vis. Jag bor i människoryd. Atterbomsgata! Hade inte mycket val. Mina föräldrar skulle jobba och om jag ville ha ner mina saker var det bara så. Dessutom hade jag bara lägenheten till den 15.. så ja. Det var som det var. :)Hur är dina relationer till Falun och Linköping? //Henning

Linnéa sa...

Att äta lunch själv är underbart! Jag brukar åka in till Stockholm (bor inte där), äta på min favoritrestaurang - i lugn och ro, med en tidning att läsa, och bara njuta! Man kan helt själv välja restaurang, hur lång tid man vill stanna och äta, och bara ta det lugnt och tänka! Jag reflekterar inte ens över om jag ser någon äta lunch själv - kanske för att jag uppskattar det så mycket själv!Jag älskar anonymiteten, att slippa vara trevlig, utan bara kunna ta det lungt!

Kvack sa...

Men du, då kan man ju läsa och fika samtidigt utan att behöva undrhålla sin bordsgranne.