fredag, april 22, 2011

Om hur penis helt enkelt har en mer lättillgänglig design

Det är ganska enkelt, och vanligt, att påstå att ditten och datten är fallossymboler. Ibland är det allvarliga "anklagelser", ibland mer skämtsamma påståenden. Jag skulle dock vilja påstå att de allra flesta påståenden är felaktigt påstådda.


Det finns i de flesta fall ingen som helst baktanke med att tillverka avlånga föremål. Anledningen till att saker ser ut som de gör är helt enkelt att penis har en mycket mer lättillgänglig design än sin inverterade motpart - vaginan. Tänk dig exempelvis att du är ute och kör bil. Du har treans växel i, accelererar, och skall precis till att göra ett filbyte och köra på en tungt traffikerad motorväg. Hur skulle du vilja göra för att växla upp till femman?


a) Du för högerhanden lite lätt åt vänster till dess att du stöter i en spak. Du tar tag i den och drar lite. Det går snabbt och lätt - du kan inte göra fel.


b) Du måste in och greja runt i något konstigt hål. Det tar lång tid, du kan inte se var du petar och du har ingen aning om ifall det du gör kommer att ha önskad effekt.

1 kommentar:

Törnråza sa...

Kul liknelse! *hehe*Tummar!