onsdag, december 10, 2008

Högriskmatch i Ejendals arena

HÖGRISKMATCH!


På fredag är det fritt fram för alla tjuvar i Leksand: stans enda polisbil kommer stå vid Ejendals arena och stans enda polisman kommer punktmarkera en pub i centrala Leksand.

"Det är riktigt att polisbilen kommer stå utanför Ejendals arena hela kvällen, av säkerhetsskäl. Polisman Andersson får inte frestas att ta bilen hem från puben.", säger kommenderingschef Göran Nilsson.

9 kommentarer:

Adrian Bodenäs sa...

Högriskmatch...=) I Ängelholm kan vi snacka om HR-match när Lilla Ynkliga från Linköping kommer ner med sina idioter till fans...

Hotspot sa...

Adrian: I Ängelholm är alla matcher HR-matcher om man tänker på att vissa vuxna Röglefans inte drar sig för att slå ner barn...

Adrian Bodenäs sa...

Nu vet du nog inte vad du snackar om... Det där e inte ens i närheten av sanningen...

Hotspot sa...

Adrian: Jodu, jag vet. Det var mitt ex:son som slogs ner pga att han höll på fel lag. Så kom inte o säg att det inte är sant.

Adrian Bodenäs sa...

Det jag menar är att det är inte riktga supportrar från AIA (Angel Island Army) som gjort det. Möjligen idioterna från Helsingborgs Frontline fraktion som enbart e bråkstakar och inte ett dugg intresserade av hockeyn i sig. Jag beklagar att ditt ex:s son blivit nerslagen i samband med något så positivt och kul som en hockeymatch i Lindab Arena.

cute and clever sa...

Tänk så ofta man ser sånt här. Folk som bara förnekar utan att veta nåt överhuvudtaget om fallet.Det finns så mycket bättre sätt att hantera sånt här. Tillvägagångssätt som gör att man kommer nånstans.

Hotspot sa...

Adrian: Vet inte vilken "falang" han tillhörde, vet bara att det var en medelålders gubbe som gav sig på en 13-åring...Men som du vet så finns det idioter i varje klack som är ute efter att bråka, så även i AIA. Det enda man kan göra är att hålla ögonen öppna o se till att de blir uteslutna.Marcus:Förlåt för att vi tagit plats här på din blogg med en diskussion som egentligen inte hörde hit...

Anonym sa...

här hettar det till!

Marcus Gehlin sa...

Ha ha. Ja, här hettar det sannerligen till...