tisdag, oktober 16, 2007

Varför finns det ingen bra pizzeria i Ryd?

Vad jag vet finns det två pizzerior i ryd. Pizzerian i "centrum" och pizzeria Studenten. Båda ställena gör vidriga pizzor, helt allvarligt. Alla som äter på pizzeria Studenten riskerar exempelvis att dö av fettförgifning. Ostlagret är tre gånger så tjockt som botten. Jag har inget så specifikt att klaga på vad det gäller pizzerian i "centrum", men för att kunna klämma ner en hel pizza där krävs först en invänjningsprocess på cirka fem pizzor.

Man kan givetvis fråga sig varför det inte finns en seriös pizzeria här i Ryd. Efterfrågan på bra pizza lär vara skapligt stor, speciellt efter pizzeria Studentens nuvarande ost-skräckvälde...

14 kommentarer:

sara sa...

http://onlinepizza.se...då slipper man visa sig offentligt också

JR sa...

Hej på dej, halkade in via aftonbladet..varför det inte finns nån bra pizzeria i Ryd? Kanske för att det finns så jäkla många hamburgerhak...mc donalds, Snoddas och Andreas gatukök. För övrigt riskerar man matförgiftning av de pizzerior som finns här i Ryd. Särskilt på Zorro. Jag rekommenderar http://onlinepizza.se... istället, där kan du gå in och beställa från nätet, och så får du den hemkörd också. Baris pizzor är goda! :)

JR sa...

Hehe, ser att nån annan hann före ang. onlinepizza. *s* Samma tanke där. :)

Anonym sa...

Anledningen är troligen att efterfrågan på kass pizza också är stor i ryd eftersom det bor en massa studenter där.. Varför orka bry sig om att ändra på sig och göra bra pizzor när studenterna ändå köper dom dåliga.. "en kass pizza är bättre än ingen pizza" liksom.. Kolla på digsjälv, du köper dom ju tydligen... =) Utbud och efterfrågan styr det där säger ekonomen... Men håller med, Sandra har kassa pizzor, aslite på dom och stenhård botten som spricker bara man tar i dom, så vad har jag lärt mig, jo att råkar man komma till ryd och ska gå till Sandra's så köp kebabrulle (dom e bra faktiskt..)

malik sa...

Vart ligger pizzeria Studenten? Jag vill ha fettförgiftning! Alltså, osten är ju det bästa på pizzor, det kan aldrig bli för mycket ost!

Marcus Gehlin sa...

Det ligger på andra sidan vägen.

sebb sa...

Rekommenderar Mamma Mia via onlinepizza.se, 'Sverige Special' är verkligen god, men 65spänn är rätt mycket för en student, om det ofta blir pizza dvs =)Anonym: kebabrullen på Sandra är ju skamligt liten..!

Beffe sa...

Går man till studenten (fd. Zorro)så finns det stor risk att man får vänta ca 30 - 40 min. innan den gammla senila tanten som jobbar där ibland lyckats baka ihop din pizza, Sandra dock gör ju helshyssta pizzor, deras skinka e kass (men det är den på många pizzerior idag) men kebabsåsen e finfin å så har de tunna bottnar, den viktigast egenskapen på alla pizzor...

Jossa sa...

Varför inte beställa hem från pizzeria Bari? bäst billigpizza i lkpg :)Värt att vänta 40 minuter påderas vitlökssås e jättegod

Studente sa...

Det finns en Pizzeria på Platensgatan som heter Florens. De har goda pizzor. De har även utkörning.

Cissi sa...

Var försiktig med pizzeria studenten ( f.d. zorro ). Hälsovårdsmyndigheten (heter det så? ) har varit där flera gånger och dom har fått flera anmärkningar.. De kanske har bättrat sig sen renoveringen men jag tvekar..

Rydsvägen sa...

Sandras är väl okej, bortsett från de extremt tunna, hårda bottnarna. Men studenten är verkligen ingen höjdare, massor med ost och hur fan kan det ta en timme att få en pizza när man är ensam på stället? Men onlinepizza.se är grejen. Montecarlos pizzeria har underbara pizzor!

Anonym sa...

bästa pizzerian i linköping är adriatic på åbylundstorget leder alltid

Fredrik J. sa...

Bästa pizzan får man helt klart på Pizzeria Adriatic i Åbylund.