måndag, mars 19, 2007

Handikappad

Stukade foten igår när jag spelade innebandy, kan knappt gå nu. För några år sen hade min pappa ont i foten och kunde knappt gå. När han skulle ner till bilen på parkeringen så gick han genom källaren i vårat lägenhetshus, för att inte grannarna skulle se hur sakta han gick. Blir väl något liknande för mig idag...

9 kommentarer:

jonas sa...

riktigt intressant! skjut dig själv.

lol sa...

intresseklubben antecknar lolz

Marcus Gehlin sa...

Åh nej så elaka kommentarer. Jag blir helt ledsen alltså. Hur kan ni vara så elaka?

B2B sa...

Har du inget vettigare att skriva kan du lika gärna låta bli helt....

capt. Unknown sa...

lol, som du kallar dig. Förstår inte riktigt "intresseklubben antecknar".. Du behöver hjälp att förstå vad en blogg är... helt klart.

Hanna sa...

Har man inte längre rätt att skriva vad man vill i sin blogg??Har NI, som skriver så meningslösa kommentarer, inget bättre att skriva så kan NI ju lika gärna skita i det!

Mathilda sa...

Hehe, Vilken gullig pappa. Hoppas det löser sig med din fot .

Emy sa...

jag är också lite handikappad med nacken. Men bara lite. Jag är mest glad över att den BRA artisten 50 cent kommer till hultsfred. Han är heeet. =)

peter gehlin sa...

Ja, eftersom jag är pappan så måste jag väl gå in med en kommentar här. Ja det var hemst och att förflytta sig ca 100 meter på 12 minuter är ingen hitt. För att slippa alla grannars knepiga ögonkast och funderingar var enklaste sättet att ta källaren..rätt igenom huset, dvs att det endast blev ca 80 m kvar att linka fram...pappan