måndag, maj 28, 2007

Polispådrag

Jag och David cyklade förbi Ryds centrum och såg på avstånd två polisbilar och ett antal upprörda ungdomar. Jag ville åka dit och titta lite men David vågade inte.

8 kommentarer:

Kenneth sa...

Du är en sån där fattig, finnig, ful kille va? sånna finns det gott om i södra ryd...

Kenneth sa...

Ok, inte finnig men flottig hy... (o fattig)

Marcus Gehlin sa...

Ja... Jag antar att jag är rätt ful.

Mamman sa...

Det var nog bara trafikundervisning, eller ANT-utbildning ;-)

Johanna sa...

Vad är den där David för fegis egentligen?

peter gehlin sa...

Jag kan inte fårstå mig på personer som Kenneth tillhör. Ha tid och kraft att lägga in dumma kommentarer i bloggen som inte har med saken att göra. Denna form av inlägg säger mer om personen i fråga som gör inläggen än om den som håller bloggen. Oftast är dessa personer svaga personer och har ett stort behov av att hävda sig, som de inte kan få utlopp för i den IRL världen.Man blir bara fundersam över personen ifråga och vilket stöd och hjälp som han behöver. Nej Kenneth bättre om du startar en egen blogg än förpestar andras bloggar med en massa rappakalja som du rapar uppp.Så till Marcus säger jag bara härligt att läsa din blogg, den speglar dn vardag ofta på ett humoristiskt och trevligt sätt

lotta sa...

haha, jag gick faktiskt förbi... jag måste ju vara lite modigare då:-) försökte tjuvlyssna men de gick inget vidare...

marx sa...

Det hände faktist utanför fönstret mitt, var tydligen något tjafs mellan rydskidsen bara. Någon invandrare snackade med polisen om att hans lillebror hade blivit slagen av några andra kids, och därför skulle det bli storbråk. Jag satt redo med kameran för att filma värsta battle royale precis innan polisen kom och förstörde allt.Smartskaftet som tjafsa började senare också putta på polisen, vilket ledde till flertalet polisbilar samt hundpatrullen lät det som.