fredag, januari 25, 2008

Nytt foto

Borde nästan fixa ett nytt foto hit till bloggen. Jag ser nästan lite väl glad ut på det jag har nu. Ska se om jag kan hitta något fint kort imorgon. Nu ska jag ut och svira.

12 kommentarer:

imsy sa...

Det är ju jättebra att du ser glad ut! Det behövs mera glada människor på AB-bloggen!

Je@nette sa...

Är det så fel att se glad ut menar du?

Ida sa...

Vänta till torsdag så ska jag ta ett riktigt flashigt kort på dig. :)

jerk sa...

Du måste ju givetvis se bitter ut på kortet! Annars är det ju falsk marknadsföring!

Marcus Gehlin sa...

Det ligger något i det.

hasse lavin sa...

Vore "moget" om du kunde svara på min kommentar i ditt föregående inlägg om "Bloggtanter"..Fast så "mogen" tror jag inte att du är..tyvärr! Du verkar vara en svag stackare, som inte törs/kan argumentera om den ganska viktiga frågan, hur du nedvärderar andra människors sätt att skriva, och sedan tror att det är ironi du sysslar med! Du är sååå j-a patetisk, och feg, att man baxnar!

Marcus Gehlin sa...

Skulle det göra mig mer "mogen" om jag istället för att ange min riktiga ålder här på sidan skriver dit att jag är sju år gammal? För om det skulle det så är jag villig att göra den uppoffringen.Vad det gäller svaren som du tycks vänta så ivrigt på så kan det hända att jag påtar ihop ett officiellt hån mot alla som inte tycker som mig och sen postar det tillsammans med länkar till alla de människornas bloggar.

jerk sa...

Ålder kan ju vara ett mått på hur länge man har levt, men det finns ju också mental ålder. Om nu hasse lavin har insett att hans mentala ålder är just 7 år så är det nog bara att gratulera.

tyrla sa...

behåll bilden, den e fin.

Marcus Gehlin sa...

Ja det är den. Det är mycket glädje i den bilden. Jag vet bara inte om jag tycker att den passar in här...

Gunnar sa...

Det var inget fel på det kortet.

peter gehlin sa...

Till Hasse LavinJag vet inte om du lever ett sådant trist liv att du inte hittar något annat sätt på att uttrycka din frustration än att angripa andra personer i denna virtuella värld. Oftast är det svaga och karaktärslösa personer som inte vågar stå upp för sin åsikt i IRL världen som gömmer sig bakom olika nick names i den virtuella världen å på så sätt får utlopp för sin frustration. Kanske är deu en av dem Hasse.