onsdag, februari 14, 2007

Alla hjärtans dag

Idag när jag stapplade fram genom Ryds Centrum så var där fullt med kära människor som köpte rosor, köpte kort eller tod i kö inne på konditoriet. Man kände sig lite smått snål när man bara stapplade förbi. Men finns det en högtidsdag som verkligen inte är något värd, så är det väl ändå alla hjärtans dag. Blä!

5 kommentarer:

Ida sa...

Det är väl mysigt med en sån tradition då alla är kära och glada! :)

Sara sa...

Alla hjärtans dag är kommersiell skit ^^, Hur kan folk gå på att köpa plasthjärtan, pappershjärtan, plastrosor, töntiga kort..and so on. Gosh...

Filippa sa...

Jagt tycker att man kan köpa något om man vill. Jag blev väldigt glad över överaskningen som jag fick men sen var det inte så mycket mer med den dagen. Vi va i garaget resten av kvällen. Något litet är alltid mysigt och kärleksfullt.

jannike sa...

någonstans bland allt det kommersiella jippot finns det ändå en liten charm ;)

Jean sa...

Tanken är god, sen kan mans jälv välja om man ska va "komerciell" eller inte. Traditionellt är det väl att göra egna kort? Godis och rosor är väl sånt man ävne köper andra dar till sin partner så varför skulle det vara så hemskt just denna dag. Helt underbar dag... om man är kär. så sjukt less på alla bitterfi***r som ska racka ner på den dagen - bara för att de själva är ensamma...(eller inte fick någon ros ;)